Fællesspisning

 

 

Forårets sidste fællesspisning er overstået. Borgerforeningen takker for den enorme opbakning der har været ved forårets spisearrangementer - det er en fornøjelse at arrangere dem.

- vi spises ved i efteråret 2017!

 

 

Om fællesspisning

I vinterhalvåret har vi fællesspisning i Forsamlingshuset. Det foregår i månederne oktober, november, januar, februar og april. Lokale borgere melder sig på skift til at stå for menu, indkøb, madlavning, borddækning og oprydning.

Prisen er 60 kr. pr. voksen og 20 kr. for børn fra 2 år og op til konfimationsalderen.

Tilmeldingen foregår senest fredag inden spisningen til Heidi Schrøder 8165-5540 eller via Skellerups side på facebook.  Du kan også tilmelde dig SMS-listen, så du får en reminder, når det er ved at være tid til at tilmelde sig. Send en SMS til Heidi, så er du på listen.

Se datoerne for fællesspisning i kalenderen.

Det er først-til-mølle-princippet, så tilmeld dig i god tid - der plejer at være rift om pladserne!

Har du lyst til at samle et par venner eller naboer til at stå for en fællesspisning, så kontakt Borgerforenings bestyrelse. Vi hjælper naturligvis gerne med de forskellige opgaver, hvis I har brug for det, fx til at udregne, hvor meget mad, der er brug for eller hvordan man organiserer madlavningen til over 100 mennesker. Så lad jer ikke afskrække - efter sigende skulle det faktisk være både hyggeligt og sjovt!