Sommerfest og sankt hans

Sommerfest, Sankt Hans bål og nogle af

årets andre arrangementer

Sommerfest


Sommerfesten er en årlig tilbagevendende begivenhed, som gerne foregår i juni. Vi har de sidste år fået lov til at holde festen ved Heldagsskolen, hvor vi også har brugt gymnastiksalen. Sommerfesten er på en lørdag og åbner om eftermiddagen med en fodboldturnering. Derudover er der forskellige aktiviteter som kan ændre sig fra år til år, men det kan eksempelvis være ansigtsmaling, snobrød, gymnastik, hoppeborg og loppemarked. Man kan desuden vinde præmier på forskellige måder eksempelvis tombola og amerikansk lotteri. Det amerikanske lotteri løber af stablen om aftenen i forbindelse med spisningen. Man kan købe spisebilletter i cafeen til om aftenen samt diverse drikkevarer og snacks. Man kan også købe brød, pølser og lignende. Om aftenen inviteres der på fest med musik. Det kræver ingen tilmelding

Hello world

Børnediskotek

Fredagen inden sommerfesten er der diskotek for skolebørn i 2. – 6. klasse, hvor der laves forskellige aktiviteter. Der er som regel en masse forskellige lege og konkurrencer og mulighed for at købe snaks, slik og sodavand. Der er voksne som køre aktiviteterne og som sørger for god ro og orden. Det koster 20 kr. at være med. Kræver ingen tilmelding.

Hello world

Skt. Hans

Hvert år laver vi et bål på sportspladsen i Skellerup til Skt. Hans. Der er båltale og vi synger nogle sange. Der er mulighed for at man selv kan medbringe sin aftensmad, da der tændes op i grillen ved klubhuset. Kræver ingen tilmelding.

Loppemarked

Der afholdes loppemarked, hvor man kan gøre sig et godt køb eller sælge de ting, som man ikke længere har brug for. Borgerforeningen sætter borde op, så man blot skal tilmelde sig på borgerforeningens telefon, hvis man har noget at sælge.

Fakkeloptog

En gammel tradition gjort ny. Borgerforeningen har taget en gammel Skellerup tradition op igen. På Lucia dag d. 13. december vil vi starte nede ved forsamlingshuset hvor der vil være besøg fra en hemmelig person der uddeler lidt godt til de børn som er mødt op. Derefter er der fakkeloptog, som starter ved Skellerup Forsamlingshus og så går vi sammen til Skellerup Kirke. Derefter tager kirkens personale over og holder gudstjeneste med efterfølgende gløgg og æbleskiver. Ingen tilmelding.

Oktoberfest

Oktoberfesten er en fællesspisning med temaet oktoberfest, der serveres wienerschnitzel med diverse tilbehør og som dessert en æbletærte med æbler leveret fra en i byen. Madholdet til denne fællesspisning er borgerforeningen. Denne fællesspisning koster lidt mere at deltage i da maden også koster lidt mere. Arrangementet foregår i Skellerup Forsamlingshus.  Tilmelding til Borgerforeningen på telefonen.

Julemarked

Til det årlige julemarked i Skellerup Forsamlingshus åbner vi op for at kunne have en bod hvor man sælger jule ting. Vi har nisseværksted på loftet hvor børnene kan lave forskellige jule aktiviteter som f.eks. kunne være julepynt, juledekoration eller jule decoupage det er helt op til de frivillige der står for aktiviteten. Vi sælger også gløgg og æbleskiver samt øl og sodavand. Til sidst på dagen, spiller vi Banko med præmier fra de forskellige boder. Hvis man vil have en bod, kan man tilmelde sig hos Borgerforeningen på Mail eller på telefonen. Resten af arrangementet skal man ikke tilmelde sig,